Wil jij alles leren over interieurfotografie?

• Twijfel je over je eigen foto's?
• Zou je interieurs willen fotograferen maar komen ze niet goed over op beeld?
• Merk je dat je te weinig materiaal hebt om te delen?
• Wil je met minder goed licht toch goede foto's kunnen maken?
• Zou je willen weten hoe je snel en professioneel je eigen foto's kunt nabewerken?
• Wil je leren hoe je handmatig in plaats van automatisch kunt fotograferen met je telefoon of camera?
• Of  hoe je in RAW fotografeert met je telefoon?
• Kun je al fotograferen maar heb je geen idee hoe interieurfotografie in zijn werk gaat?
• Je bedrijf een boost geven door betere foto's?

Dé interieurfotografie cursus voor professionals, interieur stylisten en fanatiekelingen die alles willen leren over interieurfotografie, in 6 weken tijd.


START 20 NOVEMBER 2021

In 5 modules leer je de kneepjes van het vak interieurfotografie.

In een community van gelijkgestemden. Van interieurprofessional tot hobbyfotograaf, de cursus is voor ieder niveau toegankelijk, je kiest simpelweg je eigen niveau video's! Na deze cursus weet je precies hoe jij met je camera of telefoon de mooiste interieur foto's kunt maken. Je hebt straks alle tools om foto's te maken die jouw bedrijf een boost geven. Foto's waar mensen op aanhaken en waar je volgers blij van worden.

De cursus wordt gegeven via Instagram in de vorm van video's en live sessies. Je kunt deze op je eigen tempo bekijken en hebt onbeperkt toegang.

Meer omzet wil halen uit je foto's

Interieur en lifestyle wil leren vastleggen

Content wil die jouw online zichtbaarheid vergroot

Goede foto's zijn essentieel om je bedrijf in de markt te zetten

  Dit is een fotografie cursus waarbij je meer leert dan alleen hoe een camera werkt. Ja, ik leg je de technische kant uit en hoe je handmatig zonder automatische stand foto's kunt maken die goed belicht zijn.

  Maar ik laat je vooral zien wat belangrijk is bij interieurfotografie zoals compositie, belichting en standpunten. Hands-on tips en tricks die er voor zorgen dat je anders gaat kijken en als vanzelf mooie foto's maakt.

  Tijdens de cursus krijg je mijn begeleiding in de community waarbij je feedback krijgt op je foto’s. Elke module krijg je een opdracht waar je tips en tops voor krijgt. De opdrachten zijn niet verplicht, dus voel je vrij om ze op je eigen moment en in je eigen tempo te volgen. Daarbij krijg je een visuele samenvatting waar je kan teruglezen wat er die week behandeld is.

  Capture That Interior is gericht op ondernemers en interieurprofessionals die betere foto’s willen leren maken om meer omzet en exposure te behalen uit hun bedrijf.

Wat kun je verwachten?

 • Deze cursus is bedoeld om je interieurfotografie skills naar een hoger niveau te tillen. Geschikt voor camera of telefoon. De informatie is universeel toepasbaar, dus ook de professionele of hobbyfotograaf kan mee doen.

 • Lekker veel oefenen met je camera of telefoon. Je gaat met veel plezier aan de slag met het maken van foto's, deelt deze met #capturethatinterior en kunt feedback krijgen op je gemaakte werk. Je krijgt elke week een samenvatting van wat er die week is behandeld. Zo kun je altijd nog eens terugkijken wanneer je het even niet meer weet.

 • Je bent straks zelfverzekerd als het op je fotografie skills aan komt. Je weet welk beeld wel of niet aanspreekt voor een ander en kunt daarmee je omzet verhogen. Jouw webshop, blog of instagram zien er plotseling professioneler uit!

 • Interieurfotografie is echt een vak apart. Je krijgt dan ook gerichte tools om zo jouw interieurfitigrafie-skills te verbeteren. En als je net begint met fotograferen moedig ik je wel aan om na de cursus lekker te blijven oefenen!

Jouw foto's, die zomaar in een magazine zouden kunnen belanden... Dé cursus voor interieurprofessionals en creatives die hun zichtbaarheid willen verbeteren.

Deze cursus is voor jou als je:

Meer omzet wil halen uit je foto's

Interieur en lifestyle wil leren vastleggen

Interieurprofessional bent en je projecten of winkel wil laten uitblinken

Content wil die jouw online zichtbaarheid vergroot

Handmatig wil leren fotograferen

Alles wil leren over compositie en fotostyling

De basis nabewerking voor mooiere foto's wil leren

Met camera of telefoon fotografeert

"Iedereen heeft wat aan de cursus"
Ik heb de cursus Capture that Interior gevolgd bij Muk. Het was boven mijn verwachting! Ik heb zoveel geleerd en vertrouwen gekregen voor de toekomst. De cursus is heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar gezet. Of je nu beginner of ervaren fotograaf bent, iedereen heeft wat aan de cursus. Ik beveel het iedereen aan. Muk je bent een topper en zó goed in je vak! Ga zo door!
Francis Minkenberg
"na 5 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan"
Dit is gewoon een complete opleiding. De hoeveelheid informatie over alle takken van sport, van camera tot belichting tot styling tot tips en tricks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Geweldig! Ik als beginner maak na 5 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. Daarnaast zijn de sessies mega inspirerend en Muk is een geweldige mentor. Het is je geld dubbel en dwars waard en nog wel meer dan dat! Een dikke aanrader.

Karlijn
"Na de eerste cursusdag wist ik al zeker dat het een top cursus zou worden!"

Ik had in eerste instantie niet echt een idee bij wat ik moest verwachten van de cursus. Na de eerste cursusdag wist ik al zeker dat het een top cursus zou worden. Muk heeft zo ontzettend veel waardevolle informatie gedeeld die je ook direct kan toepassen. Ik zie nu al dat ik beter fotografeer en ik snap ook meer van de nabewerking. Deze cursus was het echt meer dan waard!!

Ruth de Bruijn

Deze cursus is voor jou, als interieurprofessional, fotograaf of hobbyist die zijn of haar fotografie-skills naar een hoger niveau wil tillen om zo online je zichtbaarheid te verbeteren. 

Deelnemers variëren van ontwerpers en stylisten tot aan fotografen die professioneel aan de slag willen met interieurfotografie. Dus ook als je nog niet zo goed kunt fotograferen en meer wil leren, ben je van harte welkom!

Denk je soms weleens: "Wat doe ik nu verkeerd? Waarom krijg ik het niet mooi op beeld?" Vandaag de dag is een foto zo gemaakt. Veel van ons hebben dagelijks hun telefoon bij zich en maakt tussendoor snel een foto van iets dat je mooi genoeg vindt om vast te leggen. 'Leuk, voor Instagram'. Maar als je later terugkijkt, is de foto te donker, niet scherp of past hij eigenlijk niet zo mooi in je feed. ‘Jammer, het zag er toch zo tof uit?’ Waarom lukt het dan niet om dat goed vast te leggen vraag je jezelf af.

Terwijl het zo eenvoudig kan zijn. Een aantal basisregels maken al een wereld van verschil! Want ook als je al kunt fotograferen, blijkt interieurfotografie toch vaak een vak apart. Een collega bruiloftsfotograaf vertelde me dat zij het nooit zou aandurven om een interieur vast te leggen: ‘Zo lastig!’

Máár na vandaag niet meer. Want die basisregels ga ik je bijbrengen in de instagramcursus Capture That Interior. 5 modules, live sessies en opdrachten waarin je leert hoe je interieur en lifestyle foto's maakt die zó in een blad zouden kunnen.

Hoe werkt het?

 • 5 modules
 • Online leeromgeving met onbeperkte toegang
 • Iedere week een Live Sessie met Muk, 6 weken lang
 • Een Facebook en Instagram community met gelijkgestemde interieur en fotografie professionals
 • Visuele samenvattingen per module
 • Opdrachten die je kunt insturen in de community

Muk fotografeert o.a. voor de merken:

Start 20 november voor een tijdelijk lage prijs!

arrow_drop_up arrow_drop_down